Yılbaşı Sepetleri Vitrine Çıktı

Haberler11 Aralık 2014
3.2B OKUNMA
Paylaş

Antalya'da yılbaşı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Vitrinler yılbaşına özgü kırmızı renkli ürünlerle donatılırken, camlar ise yeni yıl mesajlarıyla süsleniyor.

İşletmeler alternatif yılbaşı sepetlerini her cebe uygun politikası ile satışa çıkardı. Özenle hazırlanan ve her zevke hitap eden yılbaşı sepetleri coşkuyu ve neşeyi doruklara çıkaracak ürünlerle dolup taşıyor.

Özel olarak hazırlanan yeni yıl sepetleri çeşitli alternatifleriyle hediye seçiminizi bir yandan zenginleştiriyor diğer yandan kolaylaştırıyor. Değişik mağazalar, giyim koleksiyonlarından aksesuvarlara, dekorasyondan mutfak ve banyo ürünlerine, içeceklerden şekerleme ve çikolata çeşitlerine kadar süprizlerle dolu olarak hazırladıkları sepetlerle yeni yılı unutulmaz kılmayı amaçlıyor.


Özlem Pastanesi'nde klasik sepet adı verilen seçenek 185 TL'den alıcı bekliyor. Klasik sepetin içinde spesiyal çikolata, Antep fıstığı, kestane şekeri, ayıcıklı çikolata, duble lokum ve konfeti bulunuyor. 'Büyülü Noel' adındaki diğer seçeneğin içeriği ise, spesiyal çikolata, Antep fıstığı, kestane şekeri, ayıcıklı çikolata, fıstıklı lokum, draje çeşitleri ve konfetiden oluşuyor. Fiyatı ise 215 TL.

Hazır sepetlerin yanı sıra tercihe göre şekillendirilebilen istek sepetleri de yer alıyor. Alkolsüz içecek seçeneklerinden çkilotaya, draje çeşitlerinden lokum ve konfetiye kadar isteğe göre şekillenecek sepetlerin fiyatı ise 185 TL ile 400 TL arası değişecek.

Yılbaşı sepetlerinin yanı sıra yılbaşı pastası seçenekleri ise oldukça zengin. 20, 30, 37 ve 45 TL'den siparişi alınan pastalar kişiye özel üretiliyor.


Migros, Carrefour gibi büyük AVM'ler de alternatif seçenekli yılbaşı sepetleri hazırladı. Klasik Yılbaşı Sepeti, Premium Yılbaşı Sepeti, Gurme Yılbaşı Sepeti, Prestij Yılbaşı Sepeti ile Correfour yılbaşına müşterilerine bol seçenek sundu. 30 TL ile 250 TL arası değişen fiyatlarda satışa çıkacak sepetlerin zenginliği ise dikkat çekici.

Migros'ta ise her yıl olduğu gibi bu yılda 3 ayrı sepet vitrinde yerini alacak. Migros Klasik Sepet, Migros Butik Sepet ve Migros Prestij Sepet alıcılarını bekliyor.


3.2B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!