Öğrenme Şenlikleri'nde KONSEM'e Büyük İlgi

Haberler21 Kasım 2014
1.4B OKUNMA
Paylaş

Farklı kurslarla bölgede her yıl yüzlerce vatandaşa mesleki ve sanat eğitimi veren Konyaaltı Belediyesi, Öğrenme Şenlikleri Fuarı’nda stant açtı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenlikleri Fuarı’nda stant açan Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM), 2014-2015 eğitim öğretim yılı devam eden 30 farklı branş hakkında vatandaşı bilgilendiriyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenlikleri Fuarı’nda yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Mesleki ve sanat eğitimi kurslarıyla her yıl yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, 2014-2015 yılı eğitim öğretim döneminde 30 branşta 65 kurs ile devam ettiklerini söyledi. KONSEM çatısı altında sürdürdükleri kurslara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Böcek, Öğrenme Şenlikleri Fuarı’nda da Konyaaltı Belediyesi standına yoğun ilgi olduğunu bildirdi.


Kurslarla her yaş ve kesimden insanların bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Böcek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenlikleri Fuarı’nı önemsediğini kaydetti.


1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!