Gezgin Hemşireden Sunum

Haberler14 Kasım 2014
1.5B OKUNMA
Paylaş

Antalya Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nde görev yapan fotoğraf sanatçısı Mine Candar, Özbekistan ve Kırgızistan gezilerinde çektiği fotoğrafları sergiledi.
Antalya Fotoğraf Kulübü'nde (ANFOK) gerçekleşen sunumda, her iki ülkedeki sosyal yaşam, tarihi zenginlikler ile doğal güzellikler gözler önüne serildi. Ülkelerin yerel müzikleri eşliğindeki sunum, izleyenlerin beğenisini topladı. 'Gezgin hemşire' lakaplı Candar, 15 günde gezdiği ülkelerle ilgili gözlemlerini de anlattı. Şehirlerdeki sosyal ve ucuz yaşama hayran kaldığını dile getirdi.

Asıl mesleği hemşirelik olan Mine Candar, bir süre önce de 'Işık Ülkesi Fas Krallığı'na Hoş geldiniz' ve 'Gezginin İzi Hindistan Gizi' adlı fotoğraf sunumları yapmış, sergiler açmıştı. Yılda bir kaç gez yurt dışı gezisine çıkan fotoğraf sevdalısı Candar, her gittiği ülkede yöresel yaşama ayak uydurabildiğini, ailelerle tanışıp kaynaştığını, çok sevdiği ülkelere tekrar gidip dostluk kurduğu ailelere konuk olduğunu anlattı. Candar, "Özbekistan ile Kırgızistan da Hindistan gibi renkli yaşamlara sahip ülkeler" dedi.

ANFOK Başkanı Aykut Sarıyıldız, fotoğraf çalışmaları dolayısıyla Mine Candar'ı kutladı.



1.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!