For Fun Laser Tag İle Eğlencenin Sınırlarını Zorluyor

Haberler25 Aralık 2014
20B OKUNMA
Paylaş

Antalya'da açılan For Fun Eğlence Merkezi, teknolojinin limitlerini zorluyor.

Merkezin alt katında bulunan 90 metrekare kapalı alan içindeki lazer savaş odası, eğlencenin limitlerini tavan yapıyor.

Çocuklar ve yetişkinler için dizayn edilen salon labirent şeklinde dizayn edildi. Özel olarak, ressamlar tarafından çizilen resimlerle renklendirilen oyun alanı, bilim kurgu filmlerinin setlerini andırıyor.


Ultraviyole ışıklarla kaplanan oda tamamen karanlık. Oyuncular yollarını özel ışıklı aydınlatma eşliğinde buluyor. 7'den 70'e her yaştan insan lazer oyununu oynayabiliyor.

Üzerlerine teknolojik kostüm giyen ve lazer ışığı gönderen özel silahları kullanan oyuncular, rakiplerini göğüs bölgesindeki lazer algılayıcıdan vurmaya çalışıyor. Rakip tarafından lazer atışı ile vurulan oyuncunun silahı 5 saniyeliğine kapanıyor. Bu süre içinde vurulan oyuncu beklemek zorunda kalıyor.

Kazanan ise 15 dakika süren oyun sonrası bilgisayar üzerinden açıklanıyor. Bilgisayar hangi oyuncunun kaç defa vurulduğunu veya kaç oyuncuyu vurarak beklettiğini hesaplıyor.


İşletmenin Genel Müdürü Burhan Gümüşoğlu, oyunun tamamen zararsız olduğunu her yaştan müşterileri olduğunu belirtiyor. Bilim kurgu filmlerini andıran oyunun, yoğun ilgi gördüğünü belirten Gümüşoğlu, "Zaman zaman üniversiteli öğrenciler gruplar halinde müsabaka yapıyor. Kimi zaman kadın gruplar oyun için geliyor. Özellikle atmosferi görenler bu oyunu bırakamıyor. Teknolojik paintball oyununu herkes denemeli" diye konuştu.


20B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!