ETicaretSEM Antalya'da

Haberler19 Ocak 2015
1.4B OKUNMA
Paylaş

EticaretSEM ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde organize edilen ve alanında Türkiye’nin en büyük eticaret etkinliği olarak nitelendirilen EticaretSEM 20 Ocak'ta Antalya'da.
Temel sponsorluğunu Dora Telekom'un üstlendiği etkinlik bu güne kadar beş çok büyük ilde 3000 den çok misafir ile toplamda 115 sunum ve moderasyona ev sahipliği yaptı. Sektörün ün yapmış olan firmalarının ve STK'larının destekleri ile katılımcılardan herhangibir ücret talep edilmeden yapılan etkinlikler her önceki gün daha geniş kitlelerin ilgisini çekiyor.

Moderatörlüğünü TV Programcısı Atıf ÜNALDI'nın üstlendiği bu özel günde eticaret ve dijital pazarlamaya ilgi duyan tüm Antalya'lılar davetli. Siz de www.eticaretsem.com/antalya adresinden kayıt oluşturabilir ve bu etkinliğe katılabilirsiniz.

Antalya'da, Akdeniz Reklamcılar Derneği ile beraber yürütülen hazırlıklar tamamlanmak üzere. 20 Ocak'ta AKRA BARUT Hotel'deki EticaretSEM'de programı dopdolu.

Etkinliklere eticaret alanında çalışma gösteren çok fazla sayıda kurum da özel destek veriyor. Aslanoba Capital, Gittigidiyor.com, Ofix.com, PayPal, SefaMerve.com, Bilginet, Webnak, LA Software, Akakce.com, Pay U, Ticimax, Vitringez.com, Fotometrik360, AjansTR, Setrow, KreaDirect, MediaNova, Shiftdeletenet, gibi firmaların yanında Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD), Endeavor ve Keiretsu Forum İstanbul tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri sene bitimine kadar onbinden çok konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
 Seminer kaydı için;
                                                                                              
 



1.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!