CLK Akdeniz Elektrik'ten 186 ve Çağrı Merkezi Atağı

Haberler13 Kasım 2014
2.4B OKUNMA
Paylaş

CLK Akdeniz Elektrik ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. den beklenen yatırım atağı yapıldı.

Isparta—Burdur-Antalya genelinde mevcut 1500’e yakın muhtarımıza çağrı merkezi kanalında daha hızlı ve kesintisiz hizmet sunmak için muhtarlara özel  “VİP hat” süreci başlatıldı.

Çağrı merkezi operasyon salonun da gürültünün emilmesi,  hem müşteri temsilcilerinin daha huzurlu ve rahat çalışması hem de telefonun diğer ucunda ki müşterilerin bizleri daha kaliteli duyması için tabandan tavana akustik yalıtım yapıldı. Zemin kaplama, tavan kaplama, akustik perdeler  ve separatörlere yapılan ilavelerle çınlama/uğultu ve gürültünün minimize edilmesi sağlandı.


Özellikle yoğunluk anında aynı anda hizmet verebilecek kişi sayısını arttırmak adına, maksimum kapasiteye çıkabilmek için +10 bilgisayar ilave yapıldı.

Türkiye’nin en iyi çağrı merkezi alt yapı sistemi olan AVAYA sistemine geçiş yapıldı. Bu geçiş ile beraber aynı anda çağrı karşılama kapasitemiz 60’dan 120’ye yükseltildi. Yeni sisteme geçişle, sesli yanıt sistemi devreye alındı. Önemli arızalarda ve planlı kesintilerde 186 servisimizi arayan müşterilerimiz IVR sistemi ile bilgilendirilmeye başlandı.

Aynı zamanda, bu yeni sistem sayesinde çağrı merkezi aracılığıyla edinilen müşteri tecrübelerini daha sağlıklı raporlama ve ölçümleme imkanı oluştu.


Mayıs ayı itibari ile 21 yeni takım arkadaşına iş başı yaptırılmış olup, halen toplam 46 kişi ile hizmet verilmeye devam edilmektedir.

Test süresi devam etmekte olan yeni Arıza Yönetim Sistemi yazılımının hayata geçirilmesi ile birlikte, arıza yoğunluğu yaşanan bölgelerin raporlanması kolaylaşacak, bu durum yeni yatırımların yönlendirilmesine ve şikayetlerin hızla azaltılmasına olanak sağlayacaktır.

Fatura itirazı, abonelik, tarife, borçtan kesim, indirimli elektrik gibi Perakende şirketinin iştigal konuları ile ilgili sorunların bildirilmesi ve çözümü için 186 numarasından hariç 0850 226 07 07 numarasından ulaşılabilecek konusunda özel eğitim almış personelden oluşan yeni bir çağrı merkezi kadrosu oluşturulmuştur. 



2.4B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!