ASACARLAR'dan Muhteşem Açılış

Haberler22 Aralık 2014
2.5B OKUNMA
Paylaş

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., Antalya’nın en büyük seramik mağazasını Termessos Bulvarı üzerinde hizmete açtı.
Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., Antalya’nın en büyük seramik mağazasını Termessos Bulvarı üzerinde hizmete açtı .Antalya'nın ilk konsept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer veriyor.
Açılışta konuşan Asacarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Acar, “1988 yılında 2 ortaklı bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürümeye çalışmış, sizlerden aldığı güç ile başarılarına yenilerini eklemeyi misyon edinmiştir. Ana ilkemiz, ticari ahlaka uygun, dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Yaklaşık çeyrek asırlık bir şirket olmanın haklı gururunu sizlerle paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz.ASACARLAR ailesi olarak, sizlerin taleplerine en iyi şekilde cevap vermek adına elimizden gelen gayreti gerek teknolojik gerek kültürel gerekse sosyal açıdan değişimleri takip ederek sizlerin hizmetine sunuyoruz.Bu bağlamda siz değerli iş ortaklarımız şikâyetlerinizi bize memnuniyetinizi dostlarınıza bildirmeniz temennisiyle beraber nice yıllara” diye konuştu.


Hep birlikte yapılan hayır duasının ardından showroomun açılış kurdelesini;  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akparti İl Başkanı Mustafa Köse, CHP İl eski Başkanı Devrim Kök, Kepez Belediyesi eski Başkanı Erdal Öner ile firma yetkilileri birlikte kesti.



2.5B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!