Güzeloba - Gürsu Hattı Sefere Başladı

Haberler12 Temmuz 2018
1.7B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vatandaş memnuniyetini artırmak üzere yeni hatlar oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Güzeloba Çamlık Mahallesi ile Gürsu arasında ulaşım sağlayacak KL21 hattı seferlere başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, vatandaşlara güvenli, konforlu ve kesintisiz toplu taşıma hizmeti sunabilmek amacıyla ulaşım ağına yeni hatlar eklemeyi sürdürüyor. Kent içindeki trafik yoğunluğunu azaltmak, duraklarda bekleme süresini kısaltmak için toplu ulaşım yeni hatlarla güçlendiriliyor. 

Gürsu - Güzeloba Birleşti 


Büyükşehir Belediyesi son olarak Muratpaşa ilçesi Güzeloba Çamlık Mahallesi ile Gürsu’yu birleştirecek KL21 hattını hizmete sundu. Uzun süredir beklediği düzenli ulaşım seferlerinin başlamasını bekleyen vatandaşlar bu haberi büyük sevinçle karşıladı. Çamlık sakinleri alkışlar eşliğinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetine teşekkür etti. Pik saatlerde 20 dakikada bir, normal saatlerde ise 30 dakikada bir seferi olan KL21 hattı, Gürsu- Uncalı-Meltem-Konyaaltı Caddesi-Işıklar-Muratpaşa Belediyesi –Altıntaş- Çamlık mahallesi arasında ulaşımı sağlayacak. 


1.7B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!