Altın Portakal Sinema Tırı Ücretsiz Sinema Gösterimlerini Sürdürüyor

Haberler27 Eylül 2022
705 OKUNMA
Paylaş

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin habercisi Sinema Tırı festival heyecanını ilçelere taşımak için yolculuğuna devam ediyor. Altın Portakal Sinema Tırı Manavgat ve Alanya’da yoğun ilgi gördü.

1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesine yola çıkan Altın Portakal Sinema Tırı, ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gezen sinema etkinliği kapsamında Manavgatlı vatandaşlar beyaz perdeyle buluştu. ‘Aslan Hürkuş Kayıp Elmas’ ve  ‘Aykut Enişte 2’ filmleri Sarılar Mahallesi Halk Pazarı ve Aşağı Hisar Mahallesi Perşembe Pazarı’nda vatandaşların beğenisine sunuldu. Gezen Sinema etkinliği iki gün boyunca Manavgat’ta yoğun ilgi gördü.

Altın Portakal Sinema Tırı İkinci Kez Alanya'da


Sinema Tırının sonraki durağı ise Alanya oldu. Daha önce Alanya Mahmutlar’da gösterim yapan Gezen Sinema 25 Eylül Pazar günü de Alanya İskele Şelale Önü’ne park etti. İkinci kez Alanya’ya gelen Gezen Sinema saat 16:00 ve 18:00’de çocuklar için Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filmini, saat 20:00’de ise yetişkinler için Aykut Enişte 2 filminin gösterimi gerçekleştirdi. Etkinliğe aileler çocuklarıyla büyük ilgi gösterdi. 


705 OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!