59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Biletleri Satışta

Haberler26 Eylül 2022
1.1B OKUNMA
Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Türkiye’de ilk kez Antalya’da gösterilecek yarışma filmleri, Başka Bir Dünya ve Özel Gösterimler bölümlerinde yer alan ve merakla beklenen filmlerle dolu zengin bir programa sahip. 

Festival her yıl olduğu gibi Antalya Film Forum’la sektöre, Altın Portakal Sinema Okulu ile geleceğin sinemacılarına desteğini sürdürecek. Sinemamıza güçlü senaryolar kazandıracak Edebiyat Uyarlaması Senaryo Yarışması ve sinema alanında kariyer yapmak isteyen kız öğrencilerin destekleneceği Yeni Nesil Sinema Okulu yenilikleriyle 59 yıllık Festival mirası yeni değerler katılarak korunmaya devam ediyor. Festivalde, 33 ülkeden, 74 yönetmenin 66 filmi gösterilecek. Biletlere buradan ulaşabilirsiniz.

Festival Biletleri Satışta

Festivalde bu yıl gösterimler AKM Aspendos ve Perge salonlarında, Doğu Garajı Kültür Merkezi Salonu’nda, Yıldızların Altında 1 (Karaalioğlu Parkı içi, Eski Atatürk Stadyumu) ve Yıldızların Altında 2 (AKM Doğan Hızlan Kütüphanesi Arkası) açık hava sinemalarında izleyiciyle buluşacak. 



1.1B OKUNMA
Paylaş
Antalya’da olan biten tüm etkinliklerden ilk önce sen haberdar ol!